Montar Soft-Tech

Montar ridebukser med Soft-Tech er specielt udviklet til den aktive rytter

Soft-Tech er et innovativt kvalitetsmateriale specielt udviklet til sportstøj. Ridebukser af Soft-Tech er derfor af den bedste kvalitet og særligt slidstærke, så de passer til den aktive rytter. Her kan du læse mere om Soft-Tech materialet.

Soft-Tech er din garanti for ridebukser af en høj kvalitet.

Soft-Tech funktionelle egenskaber:

UV 50+

Det tætvævede stof blokerer effektivt solens stråler, da afstanden mellem syningerne er minimale. Soft-Tech materialet er derfor et godt bidrag til UV-beskyttelse af din hud, når du rider udendørs.

Vandafvisende

Soft-Tech er et vandafvisende materiale, som har en glat og beskyttende overflade, som holder regn og fugt ude. Soft-Tech ridebukser er derfor perfekt til ridning i det fri.

Høj komfort

Høj komfort kendetegner vores Soft-Tech ridebukser. Det lette materiale gør Soft-Tech ridebusker meget behagelige at have på. På grund af den høje fleksibilitet og elasticitet i stoffet, så er ridebukser med Soft-Tech et godt valg til den aktive rytter.  

Ekstra god slidstyrke

Ridebukser i Soft-Tech materiale er yderst slidstærke på grund af stoffets høje kvalitet. Stoffets kvalitet bidrager til, at ridebukserne holder deres flotte look i lang tid.

 God pasform  

Pasformen på ridebukser er afgørende for komforten og bevægelsesfriheden i sadlen. Soft-Tech ridebukser har en fantastisk pasform, da de er utrolig bløde og smidige, hvilket gør at bukserne kan strækkes og dermed naturligt følge kroppens bevægelser.

Åndbar  

Soft-Tech er åndbart og derfor særlig egnet til ridesport. Det åndbare Soft-Tech materiale transporterer fugt og varme væk fra kroppen uden at afkøle. 

Se alle ridebukser